2011. december 5., hétfő

Új férfi a láthatáron




Előző blogunk hatalmas olvasottságát tekintve úgy gondoltuk, hogy közkívánatra indítunk egy új blogot, mely fő témája Mikszáth Kálmán.

A LisztMánia nevezetű csapat hölgytagjai eddig teljes katarzisban voltak Liszt Ferenc miatt, most azonban színre lépett egy új, délceg férfiú - Mikszáth Kálmán. A lányok meg is vitatták a két férfi külsejének előnyeit, hátrányait, s végül a következőkre jutottak:

Ács Fruzsi Mikszáthra szavazott, ugyanis szerinte a férfi 90 kilónál kezdődik, s bár Liszt csodálatos zsenialitása feledtette vele néhány hétig ezt az elvet, mikor meglátta Kálmit egyszerűen nem tudott úrrá lenni tomboló  hormonjain.

Bucsi Fruzsi hűségesen kitart amellett, hogy Liszt Ferencnek libidóbolygatóbb hatása van a nőkre, mint Mikszáthnak, s biztos benne, hogy a sudár zeneszerző helyét senki sem veheti át a szívében.



Dézsi Fruzsi hosszas tűnődés után Mikszáth mellett tette le a voksát, ugyanis a bajszos férfiak a gyengéi, Mikszáthnak pedig mindent felülmúlóan csodaszép bajsza van.

Oros Petra több napos tépelődés után sem tudott dönteni a két daliás férfiember között, így hát úgy gondolta, hogy egy jó pasi jó, kettő még jobb, ezért mindkettőt szívébe fogadja.



Gergő mivel férfiból van, ő nem a művészek kinézetét, hanem zsenialitásukat értékelte. Ő is a köztes állapotot választotta, s úgy döntött, hogy míg Liszt zenéjére ropja, közben a Tót atyafiak novelláit fogja kántálni szertartásos módon.




A négy lány még sokáig folytatta a művészek külsejének elemzését és egyre több vonzó tulajdonságot ismertek fel a két férfiban, Gergő pedig csak szemét forgatva nézegette őket.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése