2011. december 10., szombat

Hűtlen


Pestről hazafele utazva azt beszélték a lányok, hogy mindegyiküknek mérhetetlen nagy lelkiismeret furdalása van. S hogy miért? Bár a buszon ülve Mikszáthot olvastak, viszont Lisztet hallgattak, s mikor beültek a MüPa egyik termében, már nem tudtak másra gondolni, csak Liszt Ferencre, s emiatt nagyon rosszul érezték magukat a későbbiekben. Sétálás közben bevallotta mindegyikük, hogy egyszerűen nem tud elszakadni Liszt Ferenctől, viszont Mikszáth nélkül sem tudna már élni.

Petra bevallotta, hogy a párnája alatt nem csak egy Mikszáth, hanem egy Liszt portré is van, s egyfolytában azon tépelődik, hogy melyik férfihoz húzza jobban a szíve.
Ács Fruzsi megosztotta velünk, hogy teljesen kétségbe van esve már jó ideje, hiszen nem tudja eldönteni, hogy Liszt zenéjét vagy Mikszáth novelláit dolgozza fel előbb, s énekelje el a legközelebbi Ki  mit tud? -on.
Dézsi Fruzsi egy szót sem szólt, csupán megmutatta a lányoknak a pénztárcáját, melyben két aprócska kép volt: egy az íróról, egy a zeneszerzőről.

Már milliószor összehasonlították a két csodálatos férfit - akik mellett minden nő ébredni szeretne - , de nem jutottak dűlőre, hogy melyikhez húz jobban a szívük...

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése